Wij accepteren momenteel betaling via creditcards (Visa, Mastercard of JCB). Lees de volgende informatie voor meer informatie voordat u winkelen met ons:

1. U moet bevestigen dat de Credit Card die worden gebruikt door u of dat je zijn specifiek toegestaan ​​door de eigenaar van de Credit Cards bevoegd om ze te gebruiken. Alle credit card houders zijn onderworpen aan controles en validatie toestemming van de uitgever van de kaart. Indien de uitgevende instelling van uw betaalkaart weigert om de betaling aan ons, wij niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-levering.
2. Elke bestelling van een creditcard of bankpas ondergaat een veiligheidscontrole met uw creditcardmaatschappij om ervoor te zorgen dat de details moeten we overeenkomen met hun gegevens en dat uw kaart wordt niet frauduleus wordt gebruikt. In het geval van niet-toelating door uw kaartuitgever, zullen we contact met u op om u te laten weten.
3. Wij debiteren als we de voorbereiding van uw goederen voor verzending van uw kaart. Als uw goederen zijn op dit moment niet op voorraad, zullen we niet debet uw kaart.
4. totdat ze aankomen bij ons. We passen de korting als we de verzending van uw pakket en nadat we de korting code hebt gevalideerd. Dus, het zal niet tonen op uw orderbevestiging, maar je zult alleen worden gebracht het bedrag minus de korting.
5. Onze site wordt beschermd door VeriSign, de nieuwste normen internetbeveiliging, om ervoor te zorgen dat alle gegevens die je aan ons online verzonden veilig is. Wanneer u een beveiligd gebied te betreden een klein hangslot of een sleutel zal worden getoond aan de onderkant van het scherm dat aangeeft dat u een beveiligde verbinding met ons. U kunt er zeker van zijn dat de door u verstrekte informatie wordt gecodeerd en kan niet worden gelezen door iemand anders. We zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Dus wees ervan overtuigd met onze online betalingssysteem.
6. Bevestig uw creditcard niet is verstreken; Bevestigen alle gegevens in uw credit card is niet fout; Zorg ervoor dat uw credit card heeft genoeg geld, vonden we dat 30% van de mislukte betalingen heeft veroorzaakt door dit probleem.
7. Als u nog niet kunt betalen, veranderen een andere creditcard en probeer het opnieuw. Of neem contact op met onze klantenservice en onze Internet Response Team zal proberen uw vragen te beantwoorden.

Tips: Als je problemen hebt met het maken van een betaling in onze site hebben, probeer het opnieuw of probeer een andere gateway

4.8 stars -2839 reviews