Verzenden en Retourneren


We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product via onze postorder, call center, of website gekocht en het is binnen 15 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum.

Voor het retourneren van goederen, neem dan eerst contact met ons op om de problemen die je ondervindt 90% van de tijd dat we in staat zijn om uit te zoeken het probleem te bespreken, zonder dat u iets terug te sturen.


Retourbeleid

Alle items terug naar ons gestuurd moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Vuile items zullen worden geretourneerd aan de klant, zonder evaluatie.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzending en verwerking kosten. Bovendien moeten alle pakketten worden verstuurd via een traceerbare methode, zoals Levering Bevestiging Post van de VS, UPS of Federal Express. wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport.

Alle geretourneerde goederen moeten worden verzonden naar het verzendadres wij u e-mailen. Zodra we het item terug, zullen wij uw verzoek uitwisseling item terug naar u zonder opladen extra verzendkosten.

Zodra wij uw retour ontvangen, staat u tot 5 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.


Exchanges

We zullen uitwisselingen voor een verkeerde maat of kleur binnen 15 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum te accepteren. Neem dan contact met ons op met uw Order ID en een van onze teamleden zal helpen you.If je zou willen om items te wisselen naar een andere stijl, dan zou je je items terug te keren voor een terugbetaling (volgens Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

U moet contact met ons op voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zullen terug aan u worden geretourneerd.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug aan u. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen met ons op voor uw eigen veiligheid, want we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Notice

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want dat we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 24-48 uur na het plaatsen van bestellingen, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in dit belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden, zullen worden behandeld in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer.

NB:
Voor de volgende toestand, kunnen we niet geven u een terugkeer of uitwisseling. Hopen van harte u aandacht besteden aan dit punt.
Eerste, als je je items te ontvangen, vind je je niet van de stijl en wil graag een verandering te maken. In deze toestand, kunnen we niet geven u een uitwisseling.
Ten tweede, als we echt leveren de items volgens de grootte, de kleur en de scheepvaart-mailadres dat u voor ons, kunnen we niet geven u een rendement van beide. Dus kies de juiste maat en kleur die je nodig hebt en geef ons de juiste verzendadres.
Ten derde, als de onderdelen beschadigd zijn door menselijk handelen of externe factoren, wij zijn niet verantwoordelijk voor de uitwisseling.

4.8 stars -2839 reviews